Ondernemersacademie 2.0

 

 

Leergang strategie, stuurinformatie, fiscale optimalisatie, personeelsmanagement en communicatie.

 

Als manager bent u dagelijks, bewust of onbewust, bezig met uw strategie. Om de juiste koers te houden is goede stuurinformatie belangrijk. Nog veel belangrijker is wat u met die informatie doet. Ook is van belang of de fiscale structuur van uw onderneming aansluit bij uw missie.

 

Om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen, heeft u te maken met vraagstukken ten aanzien van personeelsmanagement, leidinggeven, communicatie en veranderen.

 

Goed om nog voor het volgende jaar tijd te nemen om bij deze belangrijke vragen stil te staan en samen met anderen naar oplossingen te kijken.

 

Doel

De leergang heeft tot doel u te inspireren om aan de hand van actuele kennis en vaardigheden uw bedrijfsvoering te verbeteren. Het uitgangspunt is met name de praktische toepasbaarheid en het signaleren en voorkomen van knelpunten.

 

Inhoud

De leergang bestaat uit 4 modules. De modules zijn gepland op het einde van de middag / begin avond. De inhoud is als volgt :

 

27 september - Strategie

4 oktober - Stuurinformatie / fiscale optimalisatie

11 oktober - Personeelsmanagement &  leidinggeven

18 oktober - Communicatie &  afsluiting

 

Doelgroep

De leergang is gericht op ondernemers (startend & gevorderd), overnemers die ondernemer gaan worden, en managementteam-leden binnen het MKB.

 

Werkwijze

De avonden hebben een interactief en dynamisch karakter en sluiten aan op de praktijk. U leert hierdoor ook van de andere deelnemers.

De leergang wordt verzorgd door Hof Groep Accountants en Adviseurs. Om het geleerde gemakkelijk in de praktijk door te kunnen voeren, ontvangt u van iedere module een handleiding.

 

Gezien het interactieve karakter wordt met een kleine groep gewerkt. De minimale groepsgrootte is 6 personen tot maximaal 12 personen.

 

Inschrijven kan tot 20 september aanstaande door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt na inschrijving een bevestiging en in week 38 verdere details over de eerste sessie van 27 september.

 

Dag, tijd, locatie en investering:

Deze leergang vindt plaats op het kantoor van Hof Groep aan de Grotestraat 132a te Waalwijk. De sessies starten om 17.00 uur en eindigen – inclusief een pauze met broodjes - om ca. 19.30 uur. Wij ontvangen u graag vanaf 16.45 uur.

 

Na afloop is er gelegenheid onder het genot van een drankje om wat na te praten. De laatste avond van de leergang wordt afgesloten met een borrel en u ontvangt een certificaat.

 

De investering voor deze leergang bedraagt € 700,- p.p. excl. btw. Wanneer u klant bent van Hof Groep betaalt u slechts € 650,- excl. btw.

 

Wij zien uit naar uw komst op 27 september!

 

Hof Groep: Meer mogelijkheden zien!

 

Enkele reacties van oud-deelnemers:

 

“In een persoonlijke ambiance, nieuwe kennis opdoen en uitdiepen op een praktijkgerichte manier”

 

“Kennis van achter de schermen ervaren en ervaringen met collega-ondernemers uitwisselen”

 

“Op een leuke, informele manier ingaan op stof die normaal alleen voor accountants en fiscalisten te begrijpen is”

 

Vul onderderstaand formulier in om u aan te melden voor de Ondernemersacademie!Klik hier als u de tekst niet kunt lezen
Velden met een * zijn verplicht
^ Naar boven