Werken bij

 

Hof Groep Vermetten in multidisciplinair team

Bij Hof Groep Vermetten wordt er gewerkt in een multidisciplinair team met accountants, een bedrijfseconoom, bedrijfskundigen, fiscalisten en juristen. Zo wordt er vanuit verschillende invalshoeken naar situaties gekeken, hetgeen zorgt voor een hoge kwaliteit van ons advies. Samenwerken is dan ook erg belangrijk in onze organisatie.


Hof Groep Vermetten heeft een informele cultuur. Iemand past bij ons wanneer hij een hoge betrokkenheid heeft bij het werk en onze organisatie. Geen 9-5 mentaliteit. Iemand die geïnteresseerd is in mensen en iets over heeft voor een ander. Je gaat bij ons voor het team. Je wilt jezelf gedurende de hele loopbaan blijven ontwikkelen en uitdagen. Je hebt een enthousiaste en energieke persoonlijkheid en weet van aanpakken. Bovenal heb je (zichtbaar) plezier in je werk.


Hof Groep Vermetten biedt haar medewerkers een uitdagende en afwisselende baan in een prettige werkomgeving. Wij vinden onze mensen belangrijk. Het onderscheidende vermogen van Hof Groep Vermetten zit namelijk in haar medewerkers. 

Solliciteren

Voel jij je thuis binnen deze cultuur en wil je meer informatie over hetgeen wij te bieden hebben? Stuur een open sollicitatie. Bij vragen kun je altijd telefonisch contact opnemen met:

 

Angelique Smits

T. 0416 - 56 78 78

E. hofgroep@vermetten.nl

^ Naar boven