Kennis delen

Kennis hebben is goed, kennis delen is beter. Door samen op te trekken en van elkaar te leren kun je je eigen dienstverlening en die van anderen verbeteren. Daar worden we allemaal beter van.  

Hof Groep Nodigt Uit!

Hof Groep heeft kennis delen hoog in het vaandel staan. Dit komt op diverse vlakken tot uitdrukking. Zo organiseert Hof Groep een aantal maal per jaar een Hof Groep Nodigt uit; een avond waarbij actuele zaken uit wetgeving of maatschappelijke ontwikkelingen worden gepresenteerd en besproken met klanten en relaties. Deze bijeenkomsten zijn altijd gratis toegankelijk. 

 


Ondernemersacademie 2.1

Als manager bent u dagelijks, bewust en onbewust, bezig met de strategie van uw onderneming. Om de juiste koers te houden is goede stuurinformatie belangrijk. Nóg veel belangrijker is wat u met die informatie doet.

 

Zitten de juiste mensen op de juiste plaats? Sluit de structuur van uw onderneming nog wel aan bij de missie?

Hoe richt u het personeelsmanagement van uw onderneming goed in? Hoe gaat leidinggeven u af? En hoe gaat u om met veranderingen en communicatie binnen uw onderneming?

 

De Ondernemersacademie van Hof Groep is speciaal opgesteld voor ondernemers en MKB managementteam-leden om inzicht te krijgen in deze vraagstukken!

Programma

Het programma bestaat uit vier interactieve avonden. Het doel van het programma is u te inspireren om aan de hand van actuele kennis en vaardigheden de bedrijfsvoering te verbeteren. De inhoud van het programma sluit aan op de knelpunten waar u als ondernemer in de praktijk dagelijks tegenaan loopt. Samen met andere ondernemers worden herkenbare situaties uitgebreid behandeld om deze knelpunten in het vervolg tijdig te signaleren en te voorkomen.

 

 

 


Kennis & Support in samenwerking delen 

  

Kennis & Support

 

Ook heeft Hof Groep al enkele jaren een overeenkomst met een aantal administratiekantoren waarbij Hof Groep, onder de vlag van Hof Groep Kennis & Support, deze kantoren op fiscaal- en accountancygebied ondersteunt waar nodig. Naast dossierreviews, een helpdesk en onderlinge samenwerking, komen we ook jaarlijks twee keer bij elkaar om kennis te delen waarbij de fiscale actualiteit wordt besproken maar ook de maatschappelijke ontwikkelingen die van belang zijn voor accountancy- en administratiekantoren.

 

En natuurlijk is het kennis delen terug te vinden in onze dagelijkse werkzaamheden. Wij horen graag van onze relaties waar ze mee bezig zijn, wat hun dromen zijn en uiteraard hoe wij ze daarbij kunnen helpen. Ook staan wij altijd open voor input!

 

In onze advieswerkzaamheden nemen we uitgebreid de tijd om uit te leggen waarom bepaalde acties verstandig zijn en wat ze zullen opleveren.

Contactpersoon
Belastingadviseur

Giso Schouten
Functie: Belastingadviseur

E: gschouten@hofgroep.nl 

^ Naar boven